Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Heracles Almelo, voorspelling – wedden, quotes en tip 20 januari 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Feyenoord – Heracles Almelo, KNVB Beker
Aanvang: Woensdag 20 januari, 18.45 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint
Bookmaker:
Toto
Quote: 1.47

Feyenoord verloor de Klassieker, maar kreeg wel de complimenten voor het spel. Het goede voetbal zullen de Rotterdammers willen doortrekken in de KNVB Beker. Heracles Almelo komt op bezoek in de achtste finale. Hier de voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Feyenoord – Heracles Almelo.

Sterke verdediging

Ajax versloeg Feyenoord met 1-0 in Amsterdam. Na de wedstrijd ging het echter vooral om het slechte spel van Ajax én om het goede spel van de Rotterdammers. Ondanks de nederlaag zal de ontmoeting met de aartsvijand de Feyenoordsupporter hoop hebben gegeven. Door de nederlaag is de ploeg van Dick Advocaat wel gezakt naar de vierde plaats in de Eredivisie. Feyenoord heeft een achterstand van zes punten op koploper Ajax.

In de vorige ronde van de beker was Feyenoord vrijgeloot. De achtste finale is de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Vorig seizoen stond Feyenoord in de bekerfinale. Deze wedstrijd werd uiteindelijk niet gespeeld.

De verdediging van Feyenoord doet het uitstekend in de afgelopen periode. In de laatste zes wedstrijden heeft Nick Marsman slechts twee tegendoelpunten hoeven te incasseren. Ook tegen Ajax stond het achterin zeer goed. Vooral linksback Tyrell Malacia kreeg complimenten voor zijn optreden in de Klassieker. De jonge verdediger wist Antony volledig onschadelijk te maken. Ook centrale verdedigers Uroš Spajić en Marcos Senesi kregen lof voor het uitschakelen van Sébastien Haller.

Weinig goals

Heracles Almelo is bezig aan een wisselvallig seizoen. Een 4-0 overwinning op FC Emmen werd afgelopen weekend opgevolgd door een 2-0 nederlaag tegen FC Utrecht. Heracles staat twaalfde in de Eredivisie met achttien punten. De ploeg van trainer Frank Wormuth heeft een voorsprong van acht punten op de degradatiezone. De achterstand op nummer zeven FC Twente is tien punten. Heracles mag zich dus met recht een middenmoter noemen.

In de vorige ronde van de beker won Heracles met 3-0 van Telstar. In 2012 wist de ploeg uit Almelo de bekerfinale te halen. PSV won deze finale met 3-0. Het is nog altijd de enige bekerfinale die Heracles Almelo ooit speelde.

Tegen FC Emmen scoorde spits Sinan Bakış zijn eerste Eredivisiedoelpunten voor Heracles. De Turk maakte meteen een hattrick. Tegen Telstar in de beker wist Bakış dit seizoen ook al te scoren. Ondanks de recente doelpunten van de spits is Heracles nog altijd één van de minst scorende ploegen van de Eredivisie. Slechts negentien doelpunten werden er gemaakt dit seizoen.

Vorige ontmoeting

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Heracles was iets meer dan een maand geleden. Heracles stuntte door Feyenoord op 0-0 te houden. De ploeg uit Almelo speelde ook nog eens een kwart wedstrijd met een man minder door een rode kaart van Sinan Bakış.

Feyenoord – Heracles Almelo tip

Heracles scoort moeizaam, Feyenoord verdedigt sterk. Een combinatie die Frank Wormuth weinig hoop zal bieden en Feyenoord absoluut de favoriet maakt. Dick Advocaat en zijn ploeg willen het goede spel van de Klassieker doorzetten in de beker. De weg naar de kwartfinale lijkt open te liggen voor de Rotterdammers. De tip voor dit duel: wedden op ‘Feyenoord wint’ met een quote van 1.47 bij Toto.

Feyenoord – Heracles Almelo KNVB Beker wedden

Quotes bij Toto:
Winst Feyenoord: 1.47
Gelijkspel: 4.20
Winst Heracles Almelo: 5.50